Om Rebecca P

Lækkert designtøj til dig og din baby

Jeg hedder Rebecca Pape og har drevet min virksomhed fra mit hjem i Charlottenlund siden 2009, hvor jeg gjorde min hobby til min levevej.

Rebecca P er en anderledes tøjdesignervirksomhed. Modellerne udvikles i tæt dialog med dig som kunde.

Rebecca P’s ide bygger på dit ønske om at udtrykke din personlighed gennem unikke og kreative tøjproduktioner og accessories, hvor du selv spiller en aktiv rolle i bl.a. stof- og mønstervalg.

Rebecca P leverer specialdesignet tøj til meget lave priser. Derfor laver jeg kun tøj på bestilling. Til gengæld kan du altid kontakte mig på mail info@rebeccap.dk eller telefon 25123656. Bor du i nærheden, er du også altid velkommen til at komme forbi og selv se alle de lækre stoffer

Du kan også følge Rebecca P på instagram @Rebecca_p_design